26 Nisan 2011 Salı

Swedish Hasbeens & H&M İşbirliği

H&M son yıllarda dünyaca ünlü tasarımcılar ve markalarla yaptığı ortak çalışmayı bu sene Swedish Hasbeens'le yapmayı tercih etmiş. 
Swedish Hasbeens İsviçre'nin meşhur tahta tabanlı ayakkabı üreten markası, özellikleri ise elde yapılması, doğa dostu malzemeler kullanılması ve uzun yıllar kullanılması. 70lerin bohem havasını yansıtan bu terlik ve sandaletler İsveç'in geleneksel tarzından ilham alınarak oluşturulmuş.
Swedish Hasbeens 2007 yılında 2 çocukluk arkadaşı olan Cilia Wingard Neuman ve Emy Blix tarafından kuruldu.2008 yılında çıkardıkları ilk koleksiyon ile hit olan marka 2009 yılında ürün çeşitliliğini daha da artırarak portföyünü genişletti. 
Markanın kurucularında Emy Blixt, bu işbirliğini Hasbeens'leri tüm dünyaya tanıtmak ve ulaşılabilirliğini sağlamak açısından çok önemli bir fırsat oalrak değerlendiriyormuş.
H&M 'lerde limitli sayıda satışa çıkan  kolesiyon 36- 40 numara aralığında üretilmiş. Fiyatları ise 99.95- 129 TL arasında olacakmış.




H&M 'de satılacak modeller ise aşağıda görseldekiler ve bunların bazı renk çeşitleri olacakmış. İlk ürün 99.95 lik 2.si ise 129 TL'liklerden.

Eğer bu tarz 70'ler tarzı tahta taban ürünleri seviyorsanız mutlaka göz atmalısınız H&M'lere...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...