7 Kasım 2011 Pazartesi

Haydi Beraber Zayıflayalım :)

 Tartı bana haftalardır iyi haberler vermediğinden , rejim çanları benim için 123456. kere çalmaya başladı. Aslında bütün suç ders çalışırken aç kalmamalıyım psikolojisine girmemden kaynakladı. Aç kalmamak ile tıka basa yemek arasındaki ince çizgiyi kaçırmış oldum. Evden de pek fazla çıkmadığım bir dönem olunca hepten saldım çayıra moduna geçmiş oldum. Yeni yıla kilo sorununu aşarak girme isteğimden dolayı ciddi bir rejime girmeye karar verdim.
Bu süreçte, yediğimi içtiğimi her gün blogda yazmaya karar verdim, ama bu blogumu bu bilgilerle doldurmak istemediğimden bu süreci benimle purpleorangediets.blogspot.com adresinde yaşayabilirsiniz :)
Yazmak iyi oluyor bence daha önce diyetisyene gittiğim zaman, diyetisyenim bana  gün içinde yediklerimi yazmamı söylemişti ve hakikatan çok faydaısnı görmüştüm, çünkü bazen gün içinde bir şey olmaz diyerek yediğiniz ufak tefek şeylerin kalorisi gün sonunda bir porsiyon tatlı ile eşdeğer oluyor. 

Neyse buradan şimdilik bu kadar detaylar ve gün gün olacaklar için  ve beraber bu süreçte birbirimize destek olmak için purpleorangediets.blogspot.com


2 yorum:

irem dedi ki...

haha blogunu yeni keşfettim ve açar açmaz haydi birlikte zayıflayalım yazısını görünce yok artık dedim evren artık mesajını somut olarak gönderiyor heralde, benim de kurtulmam gerekn birkça kilom var da =)

Purpleorangeminds dedi ki...

ahhah :) o zaman beraberce kurtulacaz bu işten tez vakitte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...