24 Eylül 2010 Cuma

Topuklu ayakkabı ve ilişkiler

 Son araştırmalara göre erkekler topuklu ayakkabı ile düz ayakkabı giyen kadınlar arasındaki farkı anlayamıyorlarmış. Gazetelerde bu haber kadınlar fuzuli yere topuklu ayakkabı giyerek işkence çekti olarak yer buldu. Bu saptamaya bütün kadınlar güler; çünkü topuklu ayakkabıyı erkekler fark etsinden ziyade kendini daha sexy hissetmek, elbiseyi tamamlamak, daha uzun, daha ince gözükmek gibi karşı cinsle alakası olmayan tamamen kendimizle ilgili sebeplerden dolayı giyiyoruz.
 Ama şuna katılıyorum erkekler kadınların üzerinde neredeyse 1 gün çalıştıkları detayları fark etmiyorlar. Kendi kıyafetlerinde çok fazla çeşit olmadığı için kadınların detaycı özelliklerinden kaynaklanan ayak parmağındaki ojeyle küpenin uyumu gibi aşırı detaylara takılmazlarve fark etmezler. Kadınlar da genelde buluşmadan sonra ' ya o kadar hazırlandım ama hiçbir şeyimi fark etmedi.' diye arkadaşlarına dert yanarlar .Bu düzen dünyanın her yerinde böyledir ve böyle de devam edecek :) 
  Peki babetler çok mu çirkin? Hayır babetlerde son dönemde oldukça parladı. Özellikle son zamanda Marc Jacobs'ın rengarenk babetleri  Vivienne Westwood'un rahat tasarımları Vivienne Westwood, Melissa ortak tasarımı plastik babetler oldukça revaçta.
Melissa'dan Melissa beğen
  
  Benim de babette son dönemdeki favorim  Melissa'lar. Topukluları da inanımaz şirin ve en önemlisi çok rahat. İnternet sitelerinde çok fazla sahtesi var yalnız dikkat edin. Olmayan renk kombinlerini satıcılar kendileri yapmış ve satıyorlar .Güvendiğiniz bir siteden almanızı ve almadan önce official siteden o ürünün olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...