3 Ocak 2011 Pazartesi

Yılbaşından sonraki haftasonu evden çıkmak istemediğim için d&r'dan Ocak ayının bütün moda dergilerini aldım ve okumaya başladım. Normalde hepsini aynı anda almıyorum birini okuyunca birini alıyorum çünkü aldığım gün yemek yemekten bile kesilip hepsini okuyorum :) Dergiler Ocak sayısı olması sebebiyle kalın Aralık sayılarından sonra göze ince gelebiliyor.
Vogue her zamanki gibi ders kitabı niteliğinde mode çekimleriyle dolu !!




Marie- Claire 'de ise blogger nasıl olunur blog nasıl yayılır konseptli çok güzel minicik bir yazı var blog kurmak veya blogunu geniş kitlelere duyurmak isteyenler o minik tabloyu uygulayabilirler :) Burdan paylaşmıyacağım çünkü bende yeni yılda blogumu beslemek istiyorum .



Elle dergisinde Hollywood ikonları özel dosyası var ayrıca gene her zamanki gibi dergi dolu dolu hem güzellik sayfaları, hem moda çekimleri süper.



Instyle da ise kapağında  Burcu Esmersoy var. Kişisel pazarlama stratejisine göre bence biraz kapak olmaya ara vermesi gerekiyor. Her ay bir derginin kapağında Burcu ki ben onu çok güzel bulurum hem tarzını hem de stilini ama artık her şeyin fazlası zarar seviyesine geldi neredeyse.

 All ve Süper dergileri ise Ocak-Şubat ayları için 2 aylık dergi.Hesaplı çözümler önermesi sebebiyle bu 2 dergide oldukça uygun fiyata şık kombinleri bulabiliyoruz. Ayrıca All dergisindeki yarışma da çok cazip. Dergideki kıyafetlerden kendi kombinlerinizi oluşturup o ayın 15ine kadar dergiye yolluyorsunuz. Eğer dereceye girerseniz netbooktan kozmetik ürünlerine geniş bir yelpazede hediyeler var.

Elele'nin kapağında ise Ayşe Arman var. Dubai'ye veda yazısı var. Ayşe Arman'ı bazen çok saçmalamış bulsam da genelde cesaretinden dolayı bir çok ortamda onu savunuyorum. Bu ülkede bazı tabuları yıktığını düşünüyorum.


 Cosmopolitan henüz o gün gelmediğinden alamadım ama yarın onu da alacağım!!

2 yorum:

Hülya dedi ki...

Gönlündeki tüm güzelliklerin gerçekleştiği bir yeni yıl diliyorum.

Purpleorangeminds dedi ki...

çok teşekkürler sizlerin de her şey gönlünüzce olsun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...