5 Ocak 2011 Çarşamba

Cafemiz

 Her pazartesi Cafemiz'de açık büfe deniz ürünleri oluyor. Henüz gitmediyseniz mutlaka deneyin.Her şey inanılmaz lezzetli çünkü. Biz geçen hafta gittik ve yediklerim karşısında ben de şoka girdim. Sizler içn bazı resimler çektim resimler az çünkü çıkarken aklıma geldi ve o arada 100 kiloya ulaşmıştım heralde :) Resimler gerçeğin 10da biri kadar olabilir:)

Sushiler 2 çeşitti

kızartma bölümü daha kenarda da var ama cep teliyle çekildiğinden net değil :)

Levrek Marine gerçekten inanılmazdı tekrar tekrar aldım!!  

Ağzımın suyu aktı:)
 Eğer gitmek isterseniz ki mutlaka isteyin fiyatı 35 tl açık büfenin.Sınırsız Kavaklıdere Şarap da eklerseniz 15 tl daha vermeniz gerekiyor.
 Bir not daha gitmeden önce mutlaka hem de mutlaka rezervasyon yaptırın.Oldukça doluydu biz gittiğimizde iyi ki rezervasyon yaptırmışız dedim.
 Son olarak Cafemiz'in adresi: Gaziosmanpaşa Mh.Arjantin Caddesi 19, 06700 Ankara 
                                   Tel: 0312  426 44 77

1 yorum:

natre dedi ki...

Orange olarak bu yazinin altinda bende yorumumu eklemek istedim, sonucta Purple ile beraber gidip bu deneyimi beraber yasadik. Ilk olarak, klasik bir gorusle 'balik rakiyla yenir' diyenlerdenseniz eger burasi tam size gore degil. 'Onden mezelerimizi yiyelim, rakimizla beraber yemek keyfimizi cikartirken daha sonra siparis ettigimiz levrek/cipura/lagos vs butun halde masamiza gelsin' tarzi bir ortam beklemeyin. Buranin espirisi acik bufe oldugu icin azar azar farkli seceneklerden yemek. Ayrica bunun yaninda klasik bir balikcida bulamayacaginiz secenekler Cafemiz'in Leb-i Derya'sini mukemmel kiliyor. Barbun tava, levrek izgara vs secenekler arasinda olmayabilir ancak fotograflardan da goruldugu uzere cok cesitli farkli tatlar sizi bekliyor. Bunlara ornek olarak, fotograflarda goremediginiz Salyangoz dolma ve Kurbaga da menu de mevcut. Biz bunlarin tadina bakmadik ancak olur da siz gidip bakarsaniz buraya yorum eklemeyi unutmayin :)
Yani farkli bir deneyim yasamak istiyorsaniz ve gercekten 'Denizden babam ciksa yerim' diyenlerdenseniz emin olabilirsiniz, menude babaniz haricinde neredeyse her sey farkli farkli varyasyonlarla mevcut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...