27 Ekim 2011 Perşembe

Marks&Spencer- Berg- Ryan Reynolds-Two guys and a girl and a pizza place- Lise

Hani bazen bir şarkı duyarsınız ve geçmiş zamanı ama  tam da o anı size çağrıştırır ya, benim için bu olay bu aralar Ryan Reynolds. O benim için ne bir Hollywood starı ne de starların onun için kapıştığı birisi, benim için o Berg. Two guys and a girl and a pizza place'in Berg'ü ve lise yıllarımı bana çağrıştıran dizi yıldızı.

Hayatımın en güzel yılları olduğunu daha sonradan anladığım lise yıllarımda, bu diziyi çok ama çok severek izlerdim . Sınıfta canım arkadaşım Dilfer'le diziyi konuşurduk, kopardık... Yazarken bile kendimi lisede 9-A sınıfında düşünüyorum..

Neyse bu aralar otobüs duraklarında, billboardlarda Ryan Reynolds'ı görünce sürekli aklıma gelen anılarımı sizlerle paylaşmak istedim. Marks & Spencer ın alt markası Autograph 'ın yüzü olmuş. Marks & Spencer'ı çok beğenmesem de (sadece çorap ve iç çamaşırı bölümünü severim ) bundan sonra en azından geçmişin hatrına bir bakarım.. Reklamlar da bunun için  yok mu? Demek ki beni etkilediği için başarılı bir seçim olmuş Ryan Reynolds'ın seçimi.

Belki sizlere de aynı şeyleri çağrıştırıyordur. Sizin için böyle anılar varsa ki eminim vardır paylaşırsanız çok sevinirim. Geçmişe dönüş yaparız..




Benim için Ryan Reynolds ise bu genç çocuk..

Eğer bu diziyi izlemediyseniz, yaş itibariyle hiç rastlamamış olanlarınız olabilir, şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka ama mutlaka izleyin !

2 yorum:

j.d. dedi ki...

Bende izledim bu diziyi, çok hoştu gerçekten dee :)

Purpleorangeminds dedi ki...

di mi :) gaza geldim indirdim 4 sezonunu da tekrar izlemeyi düşünüyorum :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...